Individualni Online Coaching

Više preferiraš razgovor nego čitanje knjiga?
Imaš puno iskustva i tražiš odgovore na specifična pitanja?
U potrazi si za rješenjem svoje specifične situacije i ne znaš gdje krenuti?

Znanstveni pristup

– Detaljna analitika fizičkih promjena

– Prilagodba prehrane sukladno stilu života klijenta

– Postavljanje cijeljeva na temelju projekcijskih modela

– Prilagođeni kalkulatori obroka za laku kontrolu kalorija

Fokus na ketogenu prehranu, dijabetes i inzulinsku rezistenciju

Mnogo je načina kako postići bolju tjelesnu kompoziciju ili biomarkere zdravlja. Ovisno o tvojim životnim navikama potrebno je naći model koji se najmanje kosi sa tvojim stilom života.Za mnoge, manipuliranje vremenom obroka, eliminiranje pojedinih inflamatornih namirnica kao i optimiziranje makronutrijenata predstavljaju odličan temelj za napredak i trajne promjene. Ako želiš ići korak dalje, i upoznati principe ketogene prehrane, na pravom si mjestu.

FoodBeyonders Coaching, Keto, LCHF, Fitness, Mišići, Masne naslage, Inzulinska rezistencija

Trostruki pristup coachingu

Znanje i kvaliteta trenera je nebitna, ako to znanje ne može prenijeti na klijenta.
Iz tog razloga, pristup coachingu temelji se na tri glavna faktora:

– Poticanju kompetentnosti – cilj je naučiti te kako da mršaviš, treniraš, gradiš mišiće ili upravljaš svojim obrocima bez ičije pomoći. Jedno tako će tvoje promjene ostati trajne, a ti samostalan u ostvarivanju daljnjih ciljeva.

– Povezanosti – ako se ne osjećaš dijelom zajednice, ili nekog većeg cilja, teško je ostati motiviran onda kada je najteže.

– Autonomiji – tvoj najbolji coach će uvijek biti ti. Sa razvojem kompetencija bit će ti lako prilagoditi svoje navike sukladno životnim okolnostima.

Pogledaj sesije s klijentima

Ponosim se načinom na koji komuniciram s klijentima i znanjem koje im mogu ponuditi. Nisu svi klijenti željni smršaviti, ili dobiti mišićnu masu. Dapače, većinu zanima kako popraviti zdravstveni status, što je puno kompleksnija tema od kreiranja plana treninga ili prehrane. Ukoliko mi klijenti dopuste, volim snimiti naše sesije i podijeliti sa svima korisne dijelove. Baci oko na Youtube videe da dobiješ dojam o meni kao coachu prije nego se odlučiš na FoodBeyonders Coaching.

Tvoja priča je sljedeća

Odaberi tip coachinga koji preferiraš i ispuni obrazac niže.
Navedi što je više moguće detalja o tvojoj speficičnoj situaciji, kako bih što bolje mogao razumjeti tvoje okolnosti.
Povratno ću ti se javiti i predložiti koje opcije su po meni za tebe idealne, i dogovorit ćemo termin coachinga.

 

Ili ako ti je tako draže, javi se u DM na društvenim medijima

Nije obavezno polje, no sugeriram ti da ga upišeš. Ako imam tvoj telefonski broj, nazvat ću te da me upoznaš sa svojom situacijom i željama, što će biti brže telefonski nego mailom :)
Upoznaj me sa svojom situacijom i željama/ciljevima. Pomoći će mi da dobijem generalni dojam i pripremim bitna pitanja kada te kontaktiram prvi put.

Česta pitanja

Nakon što ispuniš kontakt obrazac, očekuj povratni poziv od mene. Tada ćemo se dogovoriti sve daljnje korake.

Coaching se sastoji od dvije razine. 

Prva razina uključuje online konzultacije preko Zoom-a, gdje ću se upoznati detaljno s tvojim životnim okolnostima. Zatim kreiram naš plan akcije i kratkoročne te srednjoročne ciljeve. Potom imamo još jedne online konzultacije gdje ćemo skupa proći cijeli plan, i konačno, stojim ti 14 dana na raspolaganju za potpunu podršku i pitanja kada kreneš.

Druga razina je puno jednostavnija, i sastoji se od nastavka suradnje na sada mjesečnim razinama. Cijeli plan koji smo napravili samo nastavljamo korigirati ovisno potrebama, a ja ti nastavljam biti podrška.

Razlog za ovakvu podjelu je zato jer imam dio fitness klijenata koji već imaju iskustva, i samo im treba specifična pomoć, a dio klijenata su početnici i preferiraju kontinuiranu podršku.

Ovisno o tome koji su nam ciljevi. Svi klijenti imaju isti početni paket – 2x konzultacije, izradu plana te 14 dana potpune podrške uz praćenje.

Nakon toga imat ćeš mogućnost ili nastaviti sam ili produžiti suradnju na mjesečnim razinama.

U pozadini suradnje vodit ću kalkulacije i projecirati grafove tvog napretka. Svaki dan me imaš na raspolaganju za sve potrebe i pitanja, a jednom tjedno ažuriram naš plan ukoliko ima potrebe.

Nakon što ispuniš kontakt formu i nakon što ti se povratno javim, proći ćemo sva pitanja koja ćeš imati. Poanta našeg prvog kontakta je da razumijem tvoje trenutno stanje i ciljeve, te da ti odgovorim na sva pitanja koja ćeš imati.Tek onda odlučuješ želiš li, i kada, krenuti :)

Naravno! Ukoliko nešto u redovnom životu iskrsne, i trebaš pauzu, uvijek možemo pričekati ili nastaviti kasnije. Odličan primjer mi je klijent koji je htio krenuti na ketogenu prehranu, no u samom startu je primjetio da zbog inicijalnih keto adaptacija nije u najboljoj mentalnoj formi, a morao je učiti za nadolazeće ispite. U tom slučaju odgoditi prelazak na ketogenu prehranu i adresiranje priroriteta ispita ima itekako smisla. Tvoje fitness putovanje treba biti potpora životu, ne dodatni izvor stresa.

Nope, nikako. Iako se fokusiram raditi s ljudima kroz ketogenu prehranu i mnoge njene varijante, želim ti reći da nisam dogmatičan u pristupu. Ultimativno mi je cilj naći pristup koji najbolje podržava naše ciljeve, uz minimalnu promjenu trenutnih životnih navika. S time na umu, većina klijenata koja mi se javi su tu upravo zato jer im tipične prehrambene preporuke nisu donijele rezultate.

Ne vjerujem da su planovi prehrane korisni za klijenta u dugom roku. S jedne strane ne uzimaju u obzir tvoje životne okolnosti, a s druge strane ničemu te neće naučiti.

Prije nego dogovorimo suradnju uskladit ćemo sva tvoja očekivanja sa mojim preporukama kako doseći dogovorene ciljeve. Nema coachinga prije nego definiramo sva očekivanja i odgovorimo na sva tvoja pitanja.

FoodBeyonders, Marko, Coaching, Keto, Protein Bar, Zdrava Hrana, Fitness, LCHF